Privatlivspolitik

 

Ved at benytte dette website accepterer du, at Flotteklinker behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Flotteklinker respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som Flotteklinker skulle modtage.

Hvis du ikke kan acceptere Flotteklinker privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte websitet.

PERSONOPLYSNINGER

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privat adresse eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontakt oplysninger.

Flotteklinkers INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONDATAOPLYSNINGER

Du kan under normale omstændigheder tilgå vores website uden at fortælle, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Flotteklinker har dog brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse brug af kontaktformular

  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med en klage eller feedback

  • Personoplysninger du opgiver via hjemmesiden eller på anden måde

Flotteklinker indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger (f.eks. navn, e-mail eller telefonnummer). Flotteklinker indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om de besøgende.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Personoplysninger afgivet på dette website videregives kun til:

  • Flotteklinkers interne afdelinger

  • Misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis en kunde udøver misbrug eller svindel over for Flotteklinker

  • For at kunne videreudvikle og forbedre websitet fører Flotteklinker statistik over, hvordan de besøgende anvender sitet. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere besøgende anvender mest

Flotteklinker anvender Facebook til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Facebook.

Facebook kan i enkelte stående videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Facebook – https://www.facebook.com/about/privacy 

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

De indsamlede personoplysninger opbevares på servere i Danmark samt mail arkiv Google. Nogle personoplysninger administreres af en 3. part (databehandler), som behandler personoplysninger på Flotteklinker´s vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger Flotteklinker har registreret om dig ved at kontakte os på mail bennymurer@gmail.com

Privatlivspolitikken er opdateret d. 26/3 2021.